Εξοπλισμός

  • Πληρότητα μηχανολογικού εξοπλισμού, όπως μονάδα Fiber Lasercut, οξυγονοκοπής και CNC plasma, υδραυλικό ψαλίδι, στραντζόπρεσσα 200tn, πριονοκορδέλλα αυτόματης προώθησης, τόρνους, φρέζες, δράπανα, radial, μπόρινγκ NC, κύλινδρο, κουρμπαδόρο προφίλ, κρουστικές και υδραυλικές πρέσες, κουρμπαδόρο σωλήνων NC, ζουμποψάλιδο κ.λ.π.
  • Τμήμα συγκολλήσεων εφοδιασμένο με συγκολλητικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για όλες τις βασικές μεθόδους συγκόλλησης (MMA, MIG/MAG, TIG, SAW) και με ευρύ απόθεμα σε αναλώσιμα συγκόλλησης κοινών και ειδικών χαλύβων και μη σιδηρούχων μετάλλων, έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών σε ποιότητα και χρόνο παράδοσης.
Διεύθυνση
Ι. Γαβριήλ 23, Αχαρναί
Τ.Κ. 13 672
Επικοινωνία
  • +30 210 4209733
  • +30 210 4209650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
A&M Technics ltd

Η A&M Technics ltd αποτελεί την εξέλιξη μιας επιχείρησης που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1930 από τον Νικόλαο Βουρεξάκη, με κύρια δραστηριότητα τις μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, την κατασκευή αεραγωγών και δικτύων αποκονίωσης και μεταφοράς υλικού, καθώς και καθώς και θερμοϋδραυλικά δίκτυα, απευθυνόμενη σε βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και χημικών, σε νοσοκομεία, ναυπηγεία, εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας κ.α.